Forundersøgelse:

Den første konsultation inkluderer forundersøgelse, samtale og behandling og vil vare ca. en halv time.

De ganske tynde nåle sidder normalt i 20-30 minutter. Der benyttes som sikkerhed mod infektioner og smittefare udelukkende éngangsnåle.

Hvad kan behandles med akupunktur:

Smertebehandling:

Fordøjelsesproblemer:

Hudlidelser:

Hjerte- og lungelidelser:

Lidelser i hals, næse og øre:

Andre lidelser:

Tobaksafvænning

Der er god virkning af akupunktur ved tobaksafvænning. Man kan med akupunktur tage selve tobaksabstinenserne. Derimod kan man ikke afhjælpe selve ønsket om at ryge. Så for at få en virkning af akupunktur ved tobaksafvænning skal man være motiveret for at holde op med at ryge.

Ved tobaksafvænning skal jeg se dig 2 gange den første uge og herefter én gang en uge senere, således at du i alt får 3 behandlinger. Nogle patienter kan nøjes med blot 3 behandlinger, medens andre har brug for flere behandlinger.

Ved tobaksafvænning med nikotintyggegummi, nikotinplastre eller nikotinspray er der risiko for at blive afhængig af nikotinet i de nævnte former. Man bliver ikke afhængig af akupunktur.

Guldimplantation:

Kontakt mig venligst på tlf. 21 70 58 29 mellem kl. 08-09 på hverdage, hvis Du ønsker yderligere oplysninger om behandlingsmulighederne for mere specifikke lidelser.

Hvad koster behandlingen ?

Hver behandling koster kr. 450,-

Tobaksafvænning ligeledes kr. 450,- pr. behandling.

Sygesikringen Danmark yder et tilskud på ca. kr. 80,- til alle medlemmer pr. behandling, når behandlingen udføres af en Speciallæge i Almen medicin.

Den offentlige Sygesikring yder i øjeblikket ikke tilskud til akupunkturbehandling. Men akupunktur er nu ofte dækket af sundhedsforsikringer!

TOP